Servicii

Machiaj Mirese

Machiajul de mirese realizat de Oana Mizil este o adevărată operă de artă, conceput pentru a evidenția frumusețea naturală și unicitatea fiecărei mirese. Fiecare look este personalizat cu atenție, combinând tehnici avansate cu produse de înaltă calitate, pentru a asigura o strălucire impecabilă și o rezistență de durată pe tot parcursul zilei memorabile.

MAKEUP ARTISTIC

Machiajul clasic de eveniment artistic oferit de Oana Mizil este un echilibru perfect între eleganță și expresivitate, destinat să completeze orice ținută și tematică. Fiecare aplicare este meticulos concepută pentru a accentua trăsăturile și pentru a adăuga un plus de dramatism vizual, asigurându-se că fiecare clientă se va simți în centrul atenției la orice eveniment special.

HAIR STYLING

Serviciul de hairstyle oferit de Oana Mizil este gândit să completeze perfect machiajul, creând un look armonios și sofisticat pentru orice ocazie. Fie că este vorba de coafuri elegante, bucle romantice sau stiluri moderne și edgy, fiecare coafură este personalizată pentru a se potrivi stilului unic al clienței și pentru a îmbunătăți ansamblul final. Utilizând tehnici avansate și produse de calitate superioară, Oana asigură că fiecare coafură rezistă pe durata întregului eveniment, permițând cliențelor să radieze încredere și frumusețe.

Cursuri private

Serviciile de cursuri private de makeup oferite de Oana Mizil sunt concepute pentru a oferi o înțelegere profundă și personalizată a artei machiajului. Aceste sesiuni sunt ideale pentru oricine dorește să își dezvolte abilitățile, de la începători până la avansați, oferindu-le participanților ocazia de a învăța tehnici profesionale, utilizarea corectă a produselor și cum să creeze look-uri variate, de la cele de zi cu zi până la machiaj de eveniment sau artistic. Oana pune un accent deosebit pe adaptarea cursurilor la nevoile și dorințele fiecărui cursant, asigurând o experiență educațională valoroasă și îmbogățitoare.